Euronics és a sporttámogatás

Akik jól ismernek, tudják, hogy van két dolog, ami nagyon fontos számomra. Szeretem a sportot és Veszprémet. Úgy gondolom, hogy a sport iránti elkötelezettség sok dologra megtanít. Erősíti a küzdőszellemet, az összetartást, a sportszerű viselkedést és sok olyan dolgot, amelyek a hétköznapok során vagy akár az üzleti életben is fontosak lehetnek. A lakóhely, illetve a helyi közösség pedig olyan  biztos hátteret adhat mindannyiunknak, amely szintén elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez. Nagyon örülök neki, hogy ez a két szenvedélyem az Euronics támogatási politikájában is visszaköszön.

Euronics a veszprémi sport partnere

Mindig is elkötelezettek voltunk Veszprém helyi sportéletének támogatásában. Éppen ezért örömmel osztom meg itt is a legújabb hírt, hogy az Euronics a TOP 10-ben szereplő veszprémi kosárlabdacsapat kiemelt támogatója lett. Szurkolunk a csapatnak és büszkék vagyunk arra, hogy a kiváló játékosok a mérkőzéseken mezükön viselik majd az Euronics logóját. Emellett persze hosszú-hosszú évek óta kitartó támogatói vagyunk városunk sok hazai és nemzetközi sikert elérő kézilabdaklubjának is. Csapatunk jelenleg második a tabellán, csupán két pont a lemaradása a nagy rivális listavezetővel szemben. Talán ezekből is látszik, hogy a sport támogatása, azon belül is különösen Veszprém nagy sikereket elérő helyi labdasportjainak felkarolása milyen fontos a számunkra.

Miért jó a sport támogatása?

A különféle vállalatok sporttámogatását általában szokás annyival elintézni, hogy a márkaépítésben fontos elem, ha sikeres csapatokkal vagy sportolókkal kerül egy lapra a cég vagy a márka. Ez persze kétségtelenül fontos szempont. Van ugyanakkor ennek egy másik aspektusa is. Felelősen gondolkodó vállalatvezetőként úgy vélem, a cégünknek is van tennivalója a helyi közösségért, illetve a szűkebb vagy tágabb környezetünkben élők jobb életminőségért. Persze az általunk forgalmazott termékek jó része is segít ebben. Ugyanakkor ez az elkötelezettség a támogatási politikánkban is tükröződik. A helyi élsportnak nagy szerepe van a lokális közösségek erősítésében, illetve városunk, Veszprém hazai és nemzetközi hírnevének öregbítésében. A sikeres sportolók pedig jó példaképet állíthatnak nemcsak a fiatalok, hanem minden sport- és mozgásszerető ember elé. Meggyőződésem, hogy a népszerű sportcsapatok az egészségesebb életmódra ösztönzés terén is fontos szerepet játszanak.

Hunyady Beatrix, a Vöröskő Kft. marketing igazgatója és Naményi Miklós  a pénteki mérkőzés előtt
Hunyady Beatrix, a Vöröskő Kft. marketing igazgatója és Naményi Miklós a pénteki mérkőzés előtt

Ezen a fórumon is arra biztatok mindenkit, hogy sportoljon, éljen egészségesen. A különböző vállalatok döntéshozóit pedig arra, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a sportot. Ezzel nemcsak márkát lehet építeni, hanem egyéb fontos és hasznos célokat is szolgálhatnak.