Büszkeség

Apaként és cégvezetőkét egyaránt mondhatom: nagyon jó érzés büszkének lenni. A gyerekeink által elért sikerekhez talán csak az a öröm hasonlítható, amit a munkatársaink kiemelkedő teljesítménye miatt érzünk. A következő generációról majd későbbi posztokban beszélek, most az Euronics egyik közelmúltbeli sikerét szeretném megosztani mindenkivel.

Bővülő piacon növekedő piaci részesedés

A legutóbbi felmérések szerint az Euronics növelni tudta piaci részesedését az országos műszaki kiskereskedelmi piacon. Cégünk jelenleg már a 40%-os, korábban álomhatárként meghatározott értéket ostromolja. Fantasztikus teljesítmény ez, hiszen egy erősen bővülő piacon sikerült erősíteni a pozíciónkat, jelentősen javítva a tavalyi év hasonló időszakának számain.

Közös munka, közös siker

Szokták mondani, hogy a sikernek sok szülője van, a sikertelenség azonban mindig árva. Egyes vállalatvezetők pedig hajlamosak arra, hogy a sikert minden esetben saját eredményként könyveljék el, míg a sikertelenségekért, hibákért mindig másokat okoljanak. Én azt vallom, a cégvezetés, vállalatirányítás csapatsport (hogy messzire ne menjünk, olyan, mint a kézilabda). Sem a kiemelkedő sem a feledhető teljesítmények mögött nem egy-egy ember, hanem egy egész csapat áll.

Cégünk jelenleg már a 40%-os, korábban álomhatárként meghatározott értéket ostromolja.

Cégünk jelenleg már a 40%-os, korábban álomhatárként meghatározott értéket ostromolja.

Szentül hiszem, hogy a jelenlegi, szívemnek igencsak kedves piaci változás is a több éve elkezdett technológiai fejlesztéseknek és az egy éve elindított menedzsment- és személyi változásoknak köszönhető. Az új vezetők hozzáadott szakértelme, energiája és hite az, ami az eredményeinket ilyen szépen javította. Persze hálával tartozunk minden egyes munkatársunknak, akik támogatták a vezetők által elindított folyamatokat, és a frontvonalban vagy a hátországban biztosítják a folyamatok zökkenőmentes működését. Hálásak vagyunk a vásárlóinknak is, akik időről-időre bizalmat szavaznak nekünk és felkeresik szakértő kollégáinkat. Köszönjük!

Nekik, a munkatársainknak és az egész piacnak azt üzenjük, nem állunk meg, megyünk tovább. Újabb kiváló szakemberek érkeztek és érkeznek a menedzsmentbe, akik biztosítják, hogy az eredmények tovább javuljanak.

1 thought on “Büszkeség”

  1. Nagy gratuláció minden egyes euronics dolgozónak! Igen, ennek az eredménynek az elérésében mindenkinek szerepe van. Büszke vagyok, hogy korábban munkámmal én is hozzájárulhattam ehhez, és hogy lehetőséget kaptam a bizonyításra. Minden jót kívánok az újabb célkitűzésekhez!

Hozzászólások ezen a részen nem engedélyezettek